Boka golfresa till Black Mountain, Thailand

Golfresor Thailand. Nu paketerar flera svenska och skandinaviska golf-resebyråer golfresor till Thailands golfparadis nummer 1, Hua Hin och Black Mountain.

Golf Resort Black Mountain, Thailand

14517903231_7d1f2eda44_z

Här på Black Mountain har vi nyligen öppnat en resort med ca 40 st nybyggda villor i skandinavisk-thailändsk stil som är anpassade för att din golfresa skall bli så bekväm som möjligt. Alla villor har egen pool och terrass. Villorna ligger i anslutning till par 3-banan som många anser var en av världens bästa korth��ls-banor. Inom gångavstånd ligger ocks�� Black Mountain Water Park och Wake Park, där hela familjen kan ha skoj de dagar då man eventuellt vill vila från golfen.

Läs mer om boendet (eng)

Spela golf på Thailands bästa golfbana

14636855186_13b507e218_z

Oavsett om du åker själv, i par, med dina kompisar eller i grupp med dina klubbkompisar på träningsresa kommer du få en golfupplevelse utöver det vanliga.  När man åker på golfresa till Thailand blir man ofta positivt överraskad av många små och stora detaljer, bl a att man kan förfriska sig efter ca vart tredje hål, att prisnivåerna är avslappnat låga, den höga kvaliteten på banorna, samt de fantastiska caddierna som förutom att hålla ordning på din golfutrustning, ger dig de avstånd du behöver och läser greener, även gör att de dagar du spelar mindre bra blir riktigt trevliga. Golfresor till Thailand blir ofta ett minne för livet.

Läs mer om golfbanan (eng)

Paketresor: resebyråer specialiserade på golfpaket till Thailand

Det är inte f������r sent att boka din golfresa till Thailand och Black Mountain. Tag kontakt med någon av följande resebyråer specialiserade på just golfresor. En golfresa till Thailand och Black Mountain bokas bäst genom dem:


Unipeg Travel

Unipeg Travel

En del av Unipeg-familjen

Till hemsida »


golfresan.se

Golfresan

Är du en grupp som gärna flyger på egen hand eller om du är medlem i någon av Unipegs golfanläggningar är Golfresan det självklara valet.

Till hemsida » 


sunbirdie

 

Sunbirdie

Magnifikt utbud på long stay-resor.

Till hemsida »


 

Trevlig resa och varmt välkommen till oss när det regnar och blåser där hemma i Skandinavien. DET ÄR ALLTID SOMMAR PÅ BLACK MOUNTAIN!

Hälsningar,
Harald med personal